top of page

Reeds 30 jaar op de top van de technologie ! Gekwalificeerd en sympathiek !

clap copy

Chaussée de Louvain 430-432

1030 Schaerbeek

clap copy

Telefoon

02 735 40 03

Ons bedrijf bevindt zich in Brussel, vlakbij de Europese Gemeenschappen en is sinds meer dan 30 jaar aanwezig in de fotokopieënhandel.

De voortdurende investeringen in technologie-appartuur, stelt ons in staat om ervoor te zorgen voor u een snelle service en hoge kwaliteit te kunnen aanbieden. Wij behandelen al uw printwerken, van de samenstelling tot de afwerking, met ons professionele bewustzijn die ons toe leidt om ons klanten te fideliseren. Ons gekwalificeerd personeel heet u welkom 6 dagen op 7, in goedgezind. Wij bezorgen voor fotokopieën in zwart/wit en in kleuren, maar ook voor afdrukwerken van grote formaten A2, A1 et A0. 

U bent ook aan het juiste adres voor het afdrukken van kopieën en plans, syllabi en cursussen (creatie en opmaak), ook voor het afprinten vanaf uw computerbestanden: CD, USB-stick, e-mail en op onze server.
Wij stellen u voor ons diverse systemen voor inbinden: spiraalbinding in plastiek of metaal, thermo Express, koud lijmen, plooien, nieten, snijden en plastificeren.

Neem gerust contact op voor prospectus, folders, flyers, verslagen, pamfletten, posters, banners, afdrukken van zeildoeken, visitekaartjes, uitnodigingen, briefpapier, facturen en omslagen, stempels.
Wij beschikken over een fax-service en het scannen van uw documenten.
Maak uw keuze in ons breed kleurenpapier gamma en in verschillenden soorten.

Indien u wenst, bieden wij u ons professionele service voor het afleveren van uw bestellingen bij u aan huis.

Milieuvriendelijk, wij recycleren ons afvalpapier !!

bottom of page